• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Het meest vrouwelijke kledingstuk; de rok

In ons ruime assortiment vind je veel verschillende rokken. Van kort tot lang en van klassiek tot casual.
Merken

Het meest vrouwelijke kledingstuk; de rok

Op en top vrouwelijk
Een kledingstuk dat vrouwelijker is dan de rok, bestaat niet. Daarnaast is het multi inzetbaar en kun je de rok eindeloos combineren. Ondanks het vrouwelijke imago, kun je de rok ook uitstekend op een stoere manier combineren. Hiervoor hoef je alleen de rok te kiezen die het beste bij jou en jouw kledingstijl past.

In allerlei soorten en maten
Zoals we hierboven al zeiden; dit kledingstuk kun je op ontelbare manieren combineren. Van oorsprong heeft de rok een klassiek imago, waardoor je al snel denkt dat je deze alleen op een chique manier kunt combineren. Niets is (gelukkig) minder waar. Hedendaags zijn er rokken in allerlei soorten en maten, waardoor je gegarandeerd een rok kunt scoren die binnen jouw style past. 

Eindeloos combineren
Combineer een kort leather look rokje met een paar stoere boots voor een edgy look. Ga jij liever voor casual outfit? Kies dan voor een wat langere variant en combineer deze met een soft knit en een paar goede sneakers. Uiteraard kun je ook terug naar de oorsprong van dit kledingstuk. Style de rok dan met een mooie blouse voor een elegante look.