• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Blazers in alle soorten en maten vind je bij G-maxx

De blazer is een ontzettend veelzijdig kledingstuk. Waar deze eerder alleen werd gecombineerd meteen zakelijke outfit, zie je het item hedendaags steeds vaker opduiken. Niet alleen zakelijk, maar ook casual, sportief en chique.
Geen producten gevonden...

Blazers in alle soorten en maten vind je bij G-maxx

Een onmisbaar kledingstuk
Er zijn een aantal items die eigenlijk niet in jouw garderobe mogen ontbreken. Één daarvan is de blazer. Dit kledingstuk kun je op ontelbare manieren combineren. Waar eerder de blazer alleen werd gebruikt voor een zakelijke look, gaat dit hedendaags niet meer op. Door alle verschillende varianten en patronen kun je dit item eenvoudig combineren. 

De shape
De blazer is een ware all-rounder en is er voor ieder figuur. Over het algemeen is de blazer getailleerd. Hierdoor komen jouw vrouwelijke vormen goed tot zijn recht. Wil je juist iets meer verbloemen? Dan kun je het beste kiezen voor een wat langere variant. 

Heb je smalle schouders? Leg er dan net even iets meer nadruk op en kies voor een blazer met schoudervullingen. Heb jij brede schouders? Dan kun je beter kiezen voor een blazer met gave details aan de onderkant. Een blazer met lage zakken of andere applicaties doet wonderen!

Style hem op jouw manier!
Blazers zijn er voor iedereen en alle mogelijke stylen. Wil jij jouw zakelijke outfit complementeren met een blazer, kies dan voor een effen variant met wellicht een mooie krijtstreep. Heb jij een stoere outfit? Ga dan voor de boyfriend blazer. Een wat wijdere variant met een stoere look. 

Uiteraard is een blazer ook geschikt als partywear. Vooral de zwarte blazer doet het goed. Hiermee ga je eigenlijk nooit de mist in. Wil jij een statement maken? Kies dan voor een blazer met opvallende applicaties of een gave print.