• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Alle onmisbare G-maxx basics op een rijtje

Basics. Naar onze mening van groot belang voor een goede garderobe. Investeer daarom in goede basic items die je overal eenvoudig mee kunt combineren.
Geen producten gevonden...

Alle onmisbare G-maxx basics op een rijtje

Basics zijn tijdloos
Iedere vrouw heeft wel een aantal basisstukken in de kledingkast hangen. Niet zo gek. Basic items zijn veelzijdig waardoor ze eindeloos te combineren zijn met de rest van jouw garderobe. Wees daarom niet bang om te investeren in kwalitatief goede basis stukken die een ware aanvulling zijn. 

G-maxx basis items 
Op het gebied van basis items kun je alle kanten op. Bij ons begint het bijvoorbeeld bij de basic hemdjes. Onze jarenlange favoriet met kruisbandjes op de rug. Geeft net even wat extra's, vind je niet? Vooral in combinatie met een see-through- of off-shoulder trui zie je het effect van deze bandjes meteen.

Uiteraard zijn onze hemdjes ook geschikt om te dragen onder jouw dagelijkse outfit. Schaf er een aantal aan in neutrale kleuren. Zo heb je altijd iets om onder een laag uitgesneden blousje of topje te dragen.  

G-maxx travel kwaliteit
Onze basis items van travel kwaliteit maken iedere outfit uniek. De bijzondere samenstelling van de stof zorgt ervoor dat jouw outfit er verre van basic uitziet. Uiteraard kun je de items uitstekend combineren met andere kledingstukken uit jouw garderobe, maar wees ook zeker niet bang om items van deze kwaliteit met elkaar te combineren. 

Onze bestsellers zijn de blouse én de broek van travel kwaliteit. Vaak ook beschikbaar in dezelfde kleuren. Hierdoor kun je de items mooi met elkaar, maar ook zonder elkaar stylen. Vanaf heden hebben wij een nieuw broekje van travel kwaliteit aan onze collectie toegevoegd: de Tiffany travel. Een broek van een dikkere travel kwaliteit.